201207nov

Vă invităm să intrați în horă, miercuri 14 noiembrie, la Clubul Țăranului între orele 15-20

Evenimentul de lansare se va desfășura pe mai multe planuri:
+ vă vom povesti și arăta cum s-au desfășurat activitățile și cum s-au creat jocurile;
+ vom discuta despre alimentație;
+ vom viziona scurte filme despre: incluziune, conexiunea rural-urban, organisme modificate genetic, comunități alternative, diabet;
+ ne antrenăm spiritul ludic! Cu jocurile de societate create: board și de cărți.

Pe parcursul celor 5 ore vă așteptăm împreună cu prietenii să vă bucurați de starea ludică și emoția unor jocuri unicat.

Data de 14 noiembrie a fost aleasă marcând Ziua Internaționala a Diabetului.

Jocurile Start Focus au fost create în cadrul schimbului de tineri TraditiON updated, ce a avut loc între 19-27 iulie 2012, în Maramureș. Participanții, tineri din Letonia, Macedonia, Polonia, Serbia și România au creat jocurile. Acestea sunt atât board, cât și de cărți. Pentru a vă bucura pe deplin de aceste jocuri este necesar să cunoașteți limba engleză la nivel mediu, sau să aveți cu voi prieteni binevoitori care știu limba engleză.

Jocurile Start Focus sunt concepute pentru a fi folosite în scop educativ, respectiv pe lângă partea de amuzament, tratează subiecte ca: sustenabilitate, incluziune, cooperare rural-urban, alimentație, organisme modificate genetic, mediu, cultură. Schimbul de tineri TraditiON updated a fost finantat prin programul Tineret în Actiune.

Ne găsiți la adresa de mail contact@startfocus.org pentru mai multe detalii despre eveniment, proiectul TraditiON updated sau despre organizație. Hai la joc! 🙂