Susține

Cum ne poți susține:

Voluntariat:  Activitățile noastre ca și organizatie sunt pe bază de voluntariat. Ne dorim mai ales colaborări pe termen mediu și lung, extinderea echipei. Nu excludem însă colaborările punctuale. Ce vrem în mod special însă este să formăm un grup care ulterior să fie capabil să conducă singur organizația, iar noi să ieșim la “pensie” :) , să trecem și la partea de autosusținere și familie, să le oferim apoi consultanță pro bono ca și alumni și tot așa acest nou grup să iasă la pensie în favoarea unui alt grup după ceva vreme. Mandatul este de aproximativ 2 ani. Suntem o asociație fondată și condusă de tineri, prin urmare – deși tineri ne vom simți mereu – vrem ca și alți tineri să treacă printr-un proces de învățare, care să îi ajute ulterior să se dezvolte.

Promovare: facebook, twitter website , youtube etc.

Redirecționarea a 2% din venitul din salarii și asimilat salariilor. Dacă ești salariat, există 2 variante de redirecționare a celor 2% din salariu: atât varianta de depunere online, cât și cea de depunere fizică a formularului sau cererii.

Cazul 1: Depunerea cererii în formă fizică, sau printată. Urmează acești pași:

Pasul 1 – Descarcă acest formular 230 corespunzător anului 2015, pentru deducerea din impozitul pe 2014 și printează în 2 exemplare.
Pasul 2 – Completează cu datele personale, exact ca în buletin, și semnează formularul. Restul rubricilor, cf. Art. 84, alin.3 din Codul Fiscal, vor fi completate de către organul fiscal competent.
Pasul 3 – Depune formularul:

  • la unul din membrii  Asociației Start Focus, contact@startfocus.org (până cel târziu în 10 Mai 2015), iar noi ne vom ocupa de depunere la ANAF;
  • sau direct la registratura organului fiscal de care aparții (pană in 15 Mai 2015);
  • sau trimite formularul PRIN POȘTĂ, cu scrisoare recomandată, la Administratia Finantelor Publice a localitătii de domiciliu (data postei 15 Mai 2015).

Cazul 2: Formularul online poate fi descărcat de aici: D230_2014 FORMULAR DE COMPLETAT IN 2015 START FOCUS, completat și validat de către persoanele fizice ce au semnătură digitală autorizată.

Redirectioneaza2lasuta

Susținere financiară: Cont Lei: RO11BRMA0999100048382432 Cont Euro: RO11BRMA0999100048382626 SWIFT : BRMAROBU Banca Romaneasca, Sucursala Domenii Beneficiar: Asociatia Start Focus. Fondurile strânse vor fi folosite în cadrul proiectelor derulate de Start Focus.