Susține

Cum anume ne poti susține:

I. Prin voluntariat: Activitățile noastre sunt realizate pe bază de voluntariat.
Ne dorim mai ales colaborări pe termen mediu și lung, extinderea echipei, fără a exclude însă colaborările punctuale. Suntem o asociație fondată și condusă de tineri, prin urmare – deși tineri ne vom simți mereu – vrem ca și alți tineri să treacă printr-un proces de învățare, care să îi ajute ulterior să se dezvolte.

II.

Redirectioneaza2lasuta

 Anual, salariații din România au 2 variante de redirecționare a celor 2% din venitul din salarii și asimilat salariilor către o organizație non profit pe care vor să o susțină: atât varianta de depunere online, cât și cea de depunere fizică a formularului sau cererii.

 

Cazul 1: Depunerea cererii în formă fizică, sau printată. Urmează acești pași:

Pasul 1 – Descarcă formularul 230 corespunzător anului în curs, pentru deducerea din impozitul pe anul precedent și printează în 2 exemplare.

Pasul 2 – Completează cu datele personale, exact ca în buletin, și semnează formularul. Restul rubricilor, cf. Art. 84, alin.3 din Codul Fiscal, vor fi completate de către organul fiscal competent.

Pasul 3 – Depune formularul:

  • la unul din membrii  asociației (până cel târziu în lunaMai), iar ei se vor ocupa de depunere la ANAF;
  • direct la registratura organului fiscal de care aparții (până cel târziu în luna Mai);
  • trimite formularul PRIN POȘTĂ, cu scrisoare recomandată, la Administratia Finanțelor Publice a localității de domiciliu (până cel târziu în luna Mai).

Cazul 2: Formularul online poate fi descărcat, completat și validat de către persoanele fizice ce au semnătură digitală autorizată.

 

IIIPromovare în social media: facebook, twitter website , youtube etc.