201318iun

Street Delivery 2013

După cum e menționat și pe website-ul oficial : Misiunea Street Delivery este aceea de a reinventa și de a întări rolul structural pe care spațiul public îl joacă în viața locuitorilor cetății, prin convertirea peisajului urban în spațiu viu. Street Delivery a reprezentat, începând cu 2006, un cadru în care societatea civilă, artişti, arhitecţi, muzicieni, locatari pot oferi o alternativă la felul în care este percepută locuirea oraşului.
Ne place!

De-a lungul a trei zile creăm o proiecţie pozitivă asupra potenţialului pe care îl au Bucureştiul, Timişoara sau Iaşiul, precum şi alte oraşe care se confruntă cu situaţii similare. Start Focus a dus jocurile TraditiON updated și conceptul Zarzavagiu urban.

  

Zarzavagiu urban este un proiect pilot dedicat în special tinerilor, dar nu numai, ce își doresc să aibe impact pozitiv asupra comunității locale pe tematici cum ar fi hrana, ecologia, comunitățile în tranziție, consumerism, colaborare, educație.   

   

Ai inițiativă și ești conștient de importanța lucrului alături de o echipă?
Vrei să participi la schimburi de tineri, training-uri în mediu internațional, dar să și organizăm împreună în România astfel de evenimente?
Te atrage mediul non formal și îți place să te joci?
Îti pasă ce mănânci?

În cazul în care nu ne-ai vizitat la Street Delivery încă, așteptăm să te cunoaștem !