201319sep

MYRAGE, training, drepturile omului, între 21-31 octombrie,Turcia

Invitare la aplicare

Între 21 – 31 octombrie, are loc în Istanbul, Turcia, training-ul MYRAGE(Mediatizes Your Rights And Gathering Europe), prin Youth in Action. Tematici generale: drepturile omului și comunicarea.

Acest proiect se adresează voluntarilor, lucrătorilor de tineret, activiștilor și tinerilor leaderi implicați în promovarea drepturilor omului în comunitatea locală de unde provin.

Țări participante: Austia, Belgia, România, Franța, Germania, Grecia, Italia, Olanda, Polonia, Slovenia, Spania, Marea Britanie, Turcia. Participanți din aceste țări se reunesc pentru a avea o imagine mai clară despre panorama culturală a acestui continent și despre viitorii membri ai UE (Turcia).

În cadrul acestui proiect se va filma și se vor realiza materiale audio, video, mărturii foto, media pentru multiplicarea mesajelor participanților și concluziile în urma proiectului per total.

CRITERII DE PARTICIPARE

Aplicanții eligibili sunt:
– fluenți în limba engleză;
– activi pe întreg parcursul programului proiectului;
– real interesați de domeniul drepturilor omului și implicați în activități;
– cunoscători sau interesați de domeniul media;
– rezidenți în România;
– deținători de pașaport;
– deschiși la a continua colaborarea cu Start Focus la întoarcerea în țară prin transmiterea și punerea în practică a celor învățate în cadrul proiectului.

Candidații ce nu îndeplinesc aceste condiții nu vor fi luați în considerare. Activitățile sunt programate să aibe loc atât în Istanbul, cât și în Mardin. Având în vedere că deplasarea de la Istanbul la Mardin nu este inclusă în cheltuielile de proiect ce țin de finanțarea prin Youth in Action, în cazul în care partenerii organizatori nu reușesc să strângă suma necesară acestei deplasări, activitățile se vor desfășura doar în Istanbul.

Costuri:
– prin programul Youth in Action 70% din transport va fi rambursat ulterior primirii tuturor dovezilor de transport (tren clasa II, autobuz, avion low cost, combustibil maxim 7,5 l/100km ) la finalul proiectului.
– cazarea, masa și materialele sunt asigurate prin program, de către organizația gazdă.

Pentru a participa la acest training scrie-ne la contact@startfocus.org până la data de 28 septembrie și îți vom oferi mai multe informații și formularul de aplicare.